Reseinspiration
Till startsidan

PREMIÄR och tack för denna försäsong!

 

WOW VILKEN PREMIÄR!

I torsdags rullade vi igång liften för denna sommarsäsong och vilken magisk premiär vi fick! Solen strålade ikapp med alla oss i personalen och luften bjöd på behagliga 25 grader. Strax före kl. 10.00 hölls en liten invigning vid Kungs8:an där det röda bandet klipptes. Det gick inte att ta miste på förväntningarna som låg i luften hos våra gäster och stoltheten hos alla oss som så intensivt jobbat med att förverkliga detta under de senaste 8 veckorna. Att ni gäster efter premiären och även de senaste dagarna överöser oss med bra feedback om hur rolig ni tycker satsningen är och hur bra det blivit är det bästa betyg vi kan få. Det är för er vi har gjort denna satsning och nog har vi slitit för att hinna med allting. Så ett STORT TACK till alla er som besökt oss denna premiärweekend och att ni uttrycker hur bra ni tycker att det är, det betyder så mycket för oss!

Allting har ett slut och så även min resa tillsammans med er här på bloggen denna försäsong. Jag är otroligt tacksam och glad över alla er som läst mina inlägg och jag hoppas att ni har inspirerats av dom och fått en inblick i vad som händer på vår anläggning offseason. Jag vet att jag åtminstone har haft väldigt roligt när jag skrivit mina inlägg och även med arbetet att fota och spåna i vad nästa inlägg ska handla om.

Jag bjuder på en bildmix i detta inlägg från den gångna vecka och från premiären.

Ha en fin cykelsommar, det ska jag ha så hoppas jag att vi ses i sommar i Kungsberget!


Invigning vid Kungs8:an strax före kl.10.


Många var nyfikna på vår cykelsatsning och hade letat sig upp till oss på premiärdagen.


Premiärtur i liften för våra gäster. 


Vy över nya uteserveringen vid Fröken Filipssons med pumptrack belägen precis utanför och Björnbuseland i bakgrunden. 


Den nybyggda pumptracken.


Pumptracken asfalterades och blev enligt mig galet cool! 


Vår nybyggda uteservering, perfekt för en afterbike!


Hela uteserveringen är ny med helt nya frächa och snygga möbler. 


Nedre delen av leden Nintendo slingrar sig under Kungs8:an.


Övre delen av leden Nintendo bjuder på härliga velodromer under Kungs8:an.


Jag hann också med att ta mig ut och ta ett par åk under premiärhelgen. Så roligt! Detta är från den övre delen på röda leden Velodromen där den går parallellt med den gröna leden Kungsleden.


En basketkorg har kommit upp på den asfalterade ytan framför skidskoleliften. Basketboll finns att låna i Hyra/Shop och Fröken Filipsssons.


En cykeltvätt har byggts under bron mellan Fröken Filipssons och Ski Lodge.


Jag tog en toppenglass från Toppengrillen uppe på toppen i finvädret. 


Utsikt från Kungs8:an på vägen ned. Det går att köpa enkeltur om man blir sugen på en glass på toppen och sen vill njuta av denna magiska utsikt på vägen ned. Laddas smidigt online på befintligt keycard eller köps i shopen. 


Tack för mig och jag hoppas vi ses i Kungsberget i sommar! 

Färdig lift och cykelintro

Wooho ännu ett steg närmare öppning!

Vår lift är nu färdig och redo för cykling och vi har haft utbildning på liften för våra liftvärdar i sommar.

Vi har cykelhållare på varannan stol i sommar, vilket innebär 25 st stolar. På varje stol så kan man hänga på 4 stycken cyklar. Du kommer att hänga cykeln bak på stolen sedan gå fram och sätta dig i samma stol som din cykel hänger på. Kanske låter det lite krångligt tycker du men du kommer att ha bra med tid och yta på dig i och med att vi byggt ut av- och påstigningen. Dessutom så har vi sänkt hastigheten på liften så den kommer gå lite långsammare än vad den gör på vintern.


Vi har gjort påstigningen längre och från ett annat håll mot för på vintern.


Vi har även gjort avstigningen längre för att du ska hinna plocka av din cykel. 


Varannan stol är monterad med cykelhållare. 


Det kommer att vara 4 stycken cykelhållare per stol där man hänger cykeln bakpå och sedan går fram och sätter sig i samma stol. 

Vi har nu provat att hänga på cyklar och tagit ett premiäråk med liften. Funkade superbra och vi njöt av liftturen med solen i ögen och fjärilar i magen inför kommande cykeltur ner. Vi hade också med oss Peter som jobbat hos oss tidigare men nu kör eget och hoppar in ibland och fotar/filmar, håller i verkstadsutbildning eller som nu cykelintro för oss i personalen!

Vi hade en superrolig eftermiddag där vi fick mycket bra tips från Peter angående position i utförskörning, bromsteknik och vad man ska tänka på inför kurvor, rollers och brantare partier bland annat. Väldigt nyttigt och lärorikt. Dessutom fick vi nu möjlighet att provcykla våra hyrcyklar för att känna skillnader mellan de olika modellerna.


Premiäråk med cyklar i liften efter avslutad liftutbildning.


Cyklarna hänger tryggt och säkert bakom oss.


Cykelintro på gång och gänget är riktigt taggade. 


Peter kör en cykelintro för oss där vi går igenom bl.a. bromsteknik och smått & gott som är bra att tänka på. 


Vi cyklade hela vår gröna Flowled Kungsleden som är ca 2,5km och stannade emellanåt och gick igenom teknik. 


Tora ger tummen upp för liftburen cykling. 

Hoppas att du blir inspirerad av detta inlägg och är lika taggad till öppning som vi är!

Cykelhyra & Shop

Nu börjar vi närma oss sluttampen av denna försäsong och om 10 dagar så startar vi liften och kickar igång denna sommarsäsong!

I och med att vi börjar närma oss öppning så är det mycket runt omkring (inte bara arbetet med cykellederna) som kräver uppmärksamhet och som måste hinnas med och göras färdigt innan vi är redo att öppna.

Vi kommer i sommar att hyra ut cyklar i form av både mountainbikes som är framdämpade, heldämpade endurocyklar och barncyklar i allt från balanscyklar till framdämpade cyklar. Vi svirar om vår skidhyra och gör om den till en cykelhyra nu i sommar. Cykeluthyrningen och även shop/livs som ligger i samma byggnad kommer i sommar att ha öppet från 9:30-16:30. En halvtimme före och efter att liften är öppen.

Vi håller just nu på att bygga om lite i hyran för att det ska passa för cyklar och vi är i full fart med att packa upp leveranser med nya produkter till vår sportshop. Nyheter i sportshopen i sommar kommer att vara cykelartiklar från bla. Fox, Poc, Hestra och friluftsartiklar i form av stormkök, termosar och kåsor bland annat. Riktigt spännande!


Hyran ändras om för att passa för cyklar i sommar. 


Vi packar upp alla nya varor som kommit till shopen och gör butiken redo för öppning. 


Välkommen in i shopen om du vill uppdatera din cykelgarderob eller har funderingar kring hjälmar eller skydd bl.a.


Vissa grejer är klurigare än andra att bygga ihop och ibland kan det krävas 4 grabbar för att försöka bygga ihop ett ställ. 

Vi har också haft utbildning av vår personal på Hyra/Shop med genomgång av våra bokningssystem, kassasystem, liftkort och viss produktkännedom för en del av våra produkter i shopen.
Vi har utöver utbildning i Hyra/Shop även haft en verkstadsutbildning där vi fått lära oss hur vi ska ta hand om och fixa våra hyrcyklar så de är i toppskick inför uthyrning.


Vi har monterat och servat alla våra cyklar inför öppning. 


Verkstadsutildning i full gång. 


Vi har fått lära oss hur vi bygger ihop cyklar och hur vi går igenom och ser över så allt ser bra ut efter att de varit uthyrda. 


Sebbe justerar in växlarna på en nymonterad endurocykel. 

Detta kommer att bli så grymt och jag vill påminna dig om att förboka cykel och liftkort innan din ankomst! Det gör du snabbt och enkelt via hemsidan hemma i lugn och ro och allting kommer att vara iordningställt tills du kommer. Supersmidigt!

Ha det fint!

 

För dig som gillar hopp och fart

Hej!

Här kommer ett fartfyllt blogginlägg där jag hoppas att du som gillar fart och fläkt ska bli inspirerad och att det ska börja vattnas lite i mungipan efter att få komma och cykla våra nybyggda hoppleder.

Vi kommer att ha cykling för alla olika nivåer allt från kids på kick-bikes, familjen som vill cykla på utflykt, de som vill utmana sig och prova på lite skarpare svängar till de som vill cykla svåra slingrande svarta leder.

Vi har byggt två stycken hoppleder där den ena är en svart led från toppen som letar sig ned i skogen mellan västliftarna och västbacken. Det mynnar ut i ett magiskt hopparti strax ovanför vår nybyggda bro längs med den gröna flowleden jag pratat om i tidigare inlägg.


Vår projektledare för cykellederna Daniel provar den nybyggda svarta hoppleden.


Mellan västliftarna och västbacken hittar du detta hopparti. 


Daniel är en duktig cyklist och tävlar i enduro så han bemästrar hoppen på ett stabilt sätt. 

Vi har också i Björnbuseland byggt en juniorpark med två leder av olika svårighetsgrad där du kan välja en tuffare med större hopp eller den andra med lite snällare kickar där det går att smyga över hoppen.
Brorsorna Isak och Emil har varit och provkört våra hoppleder i Björnbuseland och ger högsta betyg.


Isak bygger upp fart i kurvan inför kommande hopp. 


Det finns två linjer i hoppbacken varav detta hoppet finns längs den svåraste. 


Isak får till riktigt snygga hopp och har inga problem med att cykla på bakhjulet hela vägen upp igen när inte rullbandet går än. 


Emil provar den lite lättare linjen där man kan välja om man vill hoppa eller om ta det lugnare. 


Den lättare leden är mer svängig men mindre hoppig. 

Gillar du fart och fläkt och vill utmana dig och utvecklas i hopp så är detta lederna för dig oavsett om du är van cyklist eller våghalsig nybörjare!

 

120 meter åkband

Hej på dig!

Här kommer en nyhet inför både sommar och vinter!

Vi har till denna sommar köpt in ett nytt rullband som just nu byggs i Björnbuseland. Det kommer att bli så himla bra både sommar- och vintertid. Åkbandet kommer att vara 120 meter långt och gå längs med Busliften till första avstigningen. Därifrån kommer du sommartid att kunna välja någon av de cykellederna som just nu byggs i Björnbuseland.


Här till vänster om busliften står nu ett nytt åkband.


Här blir avstigning för det nya bandet. 


Markarbete inför bandets ankomst. 


Avstigningen är på plats.


Thony och Anders från Drift & Snö har varit med och byggt ihop bandet.


Bandet byggs ihop av driftavdelnigen.

Bandet är färdigt och vi har idag provåkt och de funkar bra!

Nu fattas bara staket på ena sidan och en liten trall på andra sidan så är det helt färdigt.

Ha det fint så hörs vi nästa vecka!

Sommaraktiviteter

Ny vecka och det är fortsatt sommarvarmt här i Kungsberget.

Idag ska ni få en liten inblick i övriga aktiviteter som byggs och fixas här på anläggningen. Vi bygger inte bara cykelleder. I sommar kommer det finnas massa roliga aktiviteter att göra utöver att cykla.

Jag är i grunden en fotbollstjej som har spelat i många år och så fortfarande gör. Det har lett till att jag tycker att bollsporter överlag är väldigt roligt och det blir därför extra kul att många av våra kringaktiviteter på anläggningen är just bollsporter!

Vårt andra stora projekt denna sommar är en padelbana, denna sport som de senaste åren har exploderat och tagit över Sverige kommer även till Kungsberget. Har du hunnit testa? Annars är det ett måste att du gör det hos oss i sommar!
Bygget av grunden till padelbanan är i full gång och den kommer att stå perfekt placerad med centralt läge bredvid Kungs8:an. Den kommer att vara öppen från tidig morgon till sen kväll för bokningar och det kommer att finnas möjlighet att hyra padelrack på plats.


Området bredvid Kungs8:an förbereds inför padelbanans ankomst. 


Till den 1 juli ska allt vara färdigt. 


Det går åt många kubik grus och jord för att få till ytan. 

Vi bygger också en volleybollplan utanför vår restaurang Fröken Filipssons. Det kommer att bli ett riktigt mysigt ställe för att dra ihop familjen eller kompisarna och utmana varandra i volleybollmatch.


Här kommer en volleybollplan att finnas färdigt till öppning. 

På baksidan av vår Ski Lodge kommer det också att asfalteras och sättas upp en basketkorg. Det kommer att vara framför skidskoleliften.
Självklart  kommer det att finnas möjlighet att hyra både volleyboll och basketbollar hos oss. Så om du kommer att bo hos oss i sommar eller om du känner vid 16.00 där när liften stänger att, jäklarns så gött det var att hänga här så kommer det finnas flera aktiviteter att sysselsätta sig med även efter att liften har slutat rulla. Dessutom bygger vi en ny uteservering i anknytning till Fröken Filipssons som jag starkt kan rekommendera för After bike häng.

Ha en fin dag!


Här framför skidskoleliften har marken fixats till och det kommer att finnas en basketkorg.


På baksidan av restaurang Fröken Filipssons förbereds det just nu för en ny uteservering i bästa solläge! 

Ledbygge i Björnbuseland

Fredag igen och vi har haft en härlig vecka med sol och sommarvärme. Just nu är det verkligen fullt ös med alla bollar i luften samtidigt. Vi bygger uppe på berget, padelbana, uteservering, ett nytt åkband och fler barnvänliga cykelleder!

Alla ungars favorit Björnbuseland kommer i sommar att inrymma 3 cykelleder för våra mindre åkare. Det kommer att vara två stycken lättare leder där alla från kick-bike och uppåt kommer att kunna åka och öva på balansen och testa på svängar och rollers.


Här kommer två leder slingra sig ned i Björnbuseland för de allra minsta cyklisterna. 


Det kommer att byggas ett nytt rullband bredvid Busliften för att du enkelt ska kunna rulla upp för backen.


Obyggt Björnbuseland, till höger i bild ser ni påbörjandet av vårt nya rullband.


En av de lättare lederna i björnbuseland.


Det kommer att gå två leder ner bredvid varandra. 


Kanonduktiga Kalle är den som gräver de två enklare lederna i Björnbuseland.

Vår testcyklist, Benjamin 3,5 år, har idag provåkt den första leden i Björnbuseland och gav betyget ”Den var helgrym!” Det kallar jag ett toppbetyg!


Benjamin står redo att provcykla den första leden i Björnbuseland.


Han sparkar igång och provar de första svängarna.


Banan är inte helt färdig ännu men fick redan toppbetyg av Benjamin.


”Den är helgrym!” Benjamin ville inte sluta att cykla och åkte flera gånger. 

I björnbuseland byggs just nu också ett nytt åkband som kommer att transportera cyklisterna upp för backen. Hur skönt?! Slippa cykla upp för hela backen, nu kan du glida upp på vårt nya åkband. Mer om åkbandet i ett eget blogginlägg.

I pulkabacken byggs en lite mer avancerad led med hoppartier och med parkkänsla där du kommer kunna välja två olika hopplinjer beroende på hur mycket du vill utmana dig själv. 


Ner i pulkabacken byggs det just nu en cykelled med hoppartier och två linjer med olika svårighetsgrader. 


Vår projektledare för våra cykelleder Daniel tillsammans med grymma grävmaskinist Robban planerar. 


När man upptäcker att man är smygfotograferad. 


Robban i full gång med att gräva. 


Daniel förklarar för Robban hur han vill att han ska gräva fortsättningsvis. 


Parkleden i Björnbuseland tar form. 


Daniel markerar ut vägen för Robban. 


Det kommer att finnas olika svårighetsgrader på hoppen.

Ha en fin fredag så ses vi nästa vecka!

Fyra leder och en bro

Swoosch säger det så har ytterliggare en vecka snart passerat. Det är redan fredag igen och det är mindre än 5 veckor kvar till öppning den 1 Juli!

Vad har vi då pysslat med denna vecka kanske du tänker, jo det ska jag ge dig en liten inblick i i detta inlägg. Vi rullar inte bara gräsmattor och cyklar Berget runt förstår du.

Arbetet med våra cykelleder pågår för fullt varje dag. Vi har flera fantastiska ledbyggare som jobbar varje dag med att fixa, forma och se till att vi den 1 Juli kommer att ha våra cykelleder färdiga för dig att cykla på. Det är ett slitsamt arbete att 8h om dagen gå och kratta, hacka och rensa stenar. De gör verkligen ett helt fantastiskt jobb!
Just nu håller vi på med fyra olika leder parallellt, allt från våra gröna sköna flowled, till lite svängigare blåa leder och även en svart led med mer hoppartier.


Här är början på en blå led som viker av från den gröna flowleden och sedan slingrar sig ned under Kungs8:an vidare ned genom Nintendobacken. 


Här kommer den gröna flowleden ut i Västbacken för att sedan vika av nedåt och följa västbacken innan den viker av in i skogen mot Kungens kurva.


Ibland stöter vi på större stenar som kräver ett bra teamwork och lite jäklar annama för att lyckas få upp dem. 


En krattad del av den gröna flowleden.


En okrattad del av den gröna flowleden. 


Vi har just nu grävmaskiner igång på fyra olika ställen längs olika leder.


Våra fantastiska ledbyggare gör ett otroligt jobb med att rensa stenar och kratta till lederna.


Finare krattad cykelled får man leta efter!

Samtidigt som arbetet med våra leder pågår så jobbar och de grymma grabbarna från våra avdelningar Drift och Snö med att bygga fler broar runt om på berget. Det är inte det lättaste arbetet det heller i svåråtkomlig terräng och att få till att du som cyklist ska kunna cykla både över och under bron på ett tryggt och bra sätt. Dessutom krånglar vi ju till det ibland med att vi ska ha lite lutning och sväng på broarna för att det ska bli en skön och följsam åkning, vilket inte är helt enkelt att få till.


En bro börjar ta form. 

En av broarna som byggs runt omkring på berget. Denna är en del av den gröna flowleden och under bron passerar en svart led som det just nu också byggs på. 


Grabbarna gör ett grymt jobb med att bygga snygga och stabila broar som knyter ihop våra leder. 

Nu fick du en liten inblick i vad vi bland annat pysslar med för tillfället.

Ha en fin helg, på återseende nästa vecka!

Leden längs ån

Härliga måndag, en ny vecka och nya möjligheter.

Hoppas du har haft en bra helg. Här i Kungsberget har det varit sommarvarmt och strålande sol. Kanon för våra cykelleder som har torkat upp ordentligt vilket underlättar arbetet med lederna.

Hittills har jag visat mest leder uppe på berget men vi bygger inte bara leder utförs, vi bygger till exempel även denna led som slingrar sig längs med Lillån och vår kanske mysigaste del på hela anläggningen. Detta är en XC-led (Cross country led) för dig som aldrig har cyklat förut eller är lite yngre och vill prova på en kortare tur innan du kanske ger dig ut på de längre XC-lederna vi har.

Leden slingrar sig förbi boendeområdet Terrassen och bort längs med Lillån. 

Den är ca 500 m och är byggt med flera olika svårighetsgrader så den går att anpassa efter dina förutsättningar. Kanske vill du bara myscykla längs denna magiska led i förtrollande miljö, kanske vill du utmana dig lite och åka i de guppiga partierna eller kanske är du redo att prova delen med stenpartiet för att öva på tekniken.


Det är en fantastiskt mysig miljö man bjuds på längs med denna led. 

Här kommer du kunna välja tre olika svårighetsgrader på leden. En del som är platt, en med rollers (fartgupp) och en brantare del med ett stenparti mitt på.


Det kommer att finnas ett parti med rollers (fartgrupp) för dig som vill öva på det. 


Den brantare delen med stenparti på. 

Leden följer ån uppströms och viker över en bro och kommer tillbaka på andra sidan ån.


Fantastiskt mysig miljö längs med denna led. 

Även här har en ny bro byggts för att knyta samman leden.

Vi har lite små justeringar kvar att göra längs denna led innan den är helt färdig men jag tror och hoppas att detta kommer bli en populär led för stora som små!

Berget runt

Hej igen!

Onsdag idag och här kommer ett inlägg med lite cykelinspiration och härlig feeling. Jag bestämde mig för att ta med mig min kollega Linda ut på XC-leden (cross country leden) Berget runt. Det är en 7 km lång led som precis som namnet avslöjar går runt hela berget och jag tänker mig att du ska få följa med på hur en tur längs med denna led kan se ut.


Vi försåg oss med en varsin cykel och hjälm och gav oss iväg.

Den början just nu med en lång uppförsbacke från Ski Lodge, där du får trampa på upp mot vårt boendeområde Hyllan, passera våra nybyggda områden Prinshöjden och Ski Apartments för att sedan trampa uppför en till bit upp mot mitten av vår blå skidbacke Kungens Kurva. Här kommer det när vi öppnar att vara möjligt att ta liften upp, glida ned vår gröna sköna flowled och sedan vika av den och komma på denna led för att slippa de värsta uppförsbackarna. Perfekt tänker jag efter att ha provat denna långa uppförbacke.


Glada och nöjda efter att vi har avklarat de värsta stigningarna. 

Oavsett vilket av alternativen du väljer så kan jag lova att du kommer att få en härlig tur längs med denna led. Glöm inte vattenflaskan och fikapåsen!

Du kan från denna led också komma in på fler leder, bl.a. XC-leden Tre sjöar.

När du vikt av och rullar bort från skidområdet har du en bredare del framför dig och även ett parti med lite mer stigning. Här är leden bred och fin och utan större hinder. Hjärtat pumpar och benen bränner sådär härligt gött på vägen upp och känslan när det flackar ut uppe på en platå är en härlig belöning. Här smalnar leden och blir mer mountainbikelik och ringlar sig fram genom grönskande ungskog.


Den första delen av leden är bredare och enklare.


Här smalnar leden av och blir mer mountainbikelik.


Det blir lite mer tekniskt med fler stenar och rötter längs med leden.


Vi kommer ut i ett parti med grönskande ungskog.


Lite stenigare och smalare. 


En härlig sträcka med mer nedför efter uppförsbackarna i början.

Leden letar sig sedan in i en maffigare djupare skog med mossbeklädda stenar. Här blir leden ännu lite trixigare med mer stenar och rötter och vi tar det i en skön lagom takt och övar på tekniken. Då och då kommer det byggda spänger som vi glider över för att spara på naturen och undvika blöta partier.


Då och då längs leden dyker spänger upp som byggts för att spara på naturen och enkelt ta dig över blöta partier.


Vi kommer in i en djupare äldre skog. 


Linda tar sig säkert över ett blött parti på den byggda spången.

Efter ca 1/3 av leden kommer ett vindskydd som är perfekt för en fikapaus.


Perfekt för en fikapaus. 

Efter ytterligare en liten bit ser vi en skylt som fångar vårt intresse. Storgranen, vad är det tänker vi och hoppar av cyklarna och följer markeringarna. Det visar sig vara en 230 år gammal gran som är 30 meter hög och med en omkrets på 2,8 meter. Vi tar en grankram och tankar lite energi innan vi hoppar på cyklarna och rullar vidare.


Denna skylt syns längs med leden.


Info om Storgranen.


Tankar energi för fortsatt cykling.

Vi fortsätter resan genom ännu mer mossbeklädd äldre skog tills vi kommer runt och ut på sydsidan strax ovanför där Sydliftarna börjar. Här passerar leden över backarna som just nu fortfarande har en del snö kvar.


En väldigt mysig del med äldre skog och mycket mossa.


Lite mer rötter men ändå behaglig cykling.


Vi tar det lugnt och övar på tekniken.


Leden slingrar sig fram tajt mellan träden.


När vi korsar sydsidan så är det fortfarande ett parti med snö kvar.

På väg ned från sydsidan går det att välja två alternativ. Det ena är en väldigt brant skogstig med mycket sten och det andra är en rätt så brant grusväg. Utan att ens behöva fundera på det så tar vi grusvägen som de ovana cyklister vi är. När vi tagit oss ned för denna brant så svänger vi vänster och beger oss i riktning tillbaka mot anläggningen. Här passerar vi mer djup skog och kommer ut i ett magiskt parti med blommande vitsippor längs med båda sidor av leden.


På tillbakavägen täcks just nu båda sidor av leden med en matta av vitsippor.


Vitsippeäng och en fantastiskt mysig del av denna led. Linda har blivit varm i kläderna och vågar cykla på i högre tempo.


Viktigt med vatten- och fotopauser. 

Väl här så börjar energin tryta och tröttheten har börjat ta ut sin rätt efter ett par kilometers cyklande. Leden avslutas med att vandra en bit upp för berget igen innan den viker ner för sista gången och vi kommer ut vid botten av vår trestolslift. Vi tar sikte mot Skid- och cykeluthyrningen. Tillslut kommer vi fram, överlyckliga och fyllda med endorfiner över en helt fantastisk cykeltur genom magisk natur.

Cykellycka.

Nu är det dags för mig att ta tag i resterande uppgifter som dagen bjuder på. Jag hoppas att du njöt lika mycket som jag gjorde av denna resa. Att du blir inspirerad till att själv ta dig ut och förhoppningsvis är det du som snart cyklar Berget runt.


Tack för att ni hakade på mig på denna tur längs Berget runt.