Ny vecka och det är fortsatt sommarvarmt här i Kungsberget.

Idag ska ni få en liten inblick i övriga aktiviteter som byggs och fixas här på anläggningen. Vi bygger inte bara cykelleder. I sommar kommer det finnas massa roliga aktiviteter att göra utöver att cykla.

Jag är i grunden en fotbollstjej som har spelat i många år och så fortfarande gör. Det har lett till att jag tycker att bollsporter överlag är väldigt roligt och det blir därför extra kul att många av våra kringaktiviteter på anläggningen är just bollsporter!

Vårt andra stora projekt denna sommar är en padelbana, denna sport som de senaste åren har exploderat och tagit över Sverige kommer även till Kungsberget. Har du hunnit testa? Annars är det ett måste att du gör det hos oss i sommar!
Bygget av grunden till padelbanan är i full gång och den kommer att stå perfekt placerad med centralt läge bredvid Kungs8:an. Den kommer att vara öppen från tidig morgon till sen kväll för bokningar och det kommer att finnas möjlighet att hyra padelrack på plats.


Området bredvid Kungs8:an förbereds inför padelbanans ankomst. 


Till den 1 juli ska allt vara färdigt. 


Det går åt många kubik grus och jord för att få till ytan. 

Vi bygger också en volleybollplan utanför vår restaurang Fröken Filipssons. Det kommer att bli ett riktigt mysigt ställe för att dra ihop familjen eller kompisarna och utmana varandra i volleybollmatch.


Här kommer en volleybollplan att finnas färdigt till öppning. 

På baksidan av vår Ski Lodge kommer det också att asfalteras och sättas upp en basketkorg. Det kommer att vara framför skidskoleliften.
Självklart  kommer det att finnas möjlighet att hyra både volleyboll och basketbollar hos oss. Så om du kommer att bo hos oss i sommar eller om du känner vid 16.00 där när liften stänger att, jäklarns så gött det var att hänga här så kommer det finnas flera aktiviteter att sysselsätta sig med även efter att liften har slutat rulla. Dessutom bygger vi en ny uteservering i anknytning till Fröken Filipssons som jag starkt kan rekommendera för After bike häng.

Ha en fin dag!


Här framför skidskoleliften har marken fixats till och det kommer att finnas en basketkorg.


På baksidan av restaurang Fröken Filipssons förbereds det just nu för en ny uteservering i bästa solläge!