Härliga måndag, en ny vecka och nya möjligheter.

Hoppas du har haft en bra helg. Här i Kungsberget har det varit sommarvarmt och strålande sol. Kanon för våra cykelleder som har torkat upp ordentligt vilket underlättar arbetet med lederna.

Hittills har jag visat mest leder uppe på berget men vi bygger inte bara leder utförs, vi bygger till exempel även denna led som slingrar sig längs med Lillån och vår kanske mysigaste del på hela anläggningen. Detta är en XC-led (Cross country led) för dig som aldrig har cyklat förut eller är lite yngre och vill prova på en kortare tur innan du kanske ger dig ut på de längre XC-lederna vi har.

Leden slingrar sig förbi boendeområdet Terrassen och bort längs med Lillån. 

Den är ca 500 m och är byggt med flera olika svårighetsgrader så den går att anpassa efter dina förutsättningar. Kanske vill du bara myscykla längs denna magiska led i förtrollande miljö, kanske vill du utmana dig lite och åka i de guppiga partierna eller kanske är du redo att prova delen med stenpartiet för att öva på tekniken.


Det är en fantastiskt mysig miljö man bjuds på längs med denna led. 

Här kommer du kunna välja tre olika svårighetsgrader på leden. En del som är platt, en med rollers (fartgupp) och en brantare del med ett stenparti mitt på.


Det kommer att finnas ett parti med rollers (fartgrupp) för dig som vill öva på det. 


Den brantare delen med stenparti på. 

Leden följer ån uppströms och viker över en bro och kommer tillbaka på andra sidan ån.


Fantastiskt mysig miljö längs med denna led. 

Även här har en ny bro byggts för att knyta samman leden.

Vi har lite små justeringar kvar att göra längs denna led innan den är helt färdig men jag tror och hoppas att detta kommer bli en populär led för stora som små!