Hej!

Här kommer ett fartfyllt blogginlägg där jag hoppas att du som gillar fart och fläkt ska bli inspirerad och att det ska börja vattnas lite i mungipan efter att få komma och cykla våra nybyggda hoppleder.

Vi kommer att ha cykling för alla olika nivåer allt från kids på kick-bikes, familjen som vill cykla på utflykt, de som vill utmana sig och prova på lite skarpare svängar till de som vill cykla svåra slingrande svarta leder.

Vi har byggt två stycken hoppleder där den ena är en svart led från toppen som letar sig ned i skogen mellan västliftarna och västbacken. Det mynnar ut i ett magiskt hopparti strax ovanför vår nybyggda bro längs med den gröna flowleden jag pratat om i tidigare inlägg.


Vår projektledare för cykellederna Daniel provar den nybyggda svarta hoppleden.


Mellan västliftarna och västbacken hittar du detta hopparti. 


Daniel är en duktig cyklist och tävlar i enduro så han bemästrar hoppen på ett stabilt sätt. 

Vi har också i Björnbuseland byggt en juniorpark med två leder av olika svårighetsgrad där du kan välja en tuffare med större hopp eller den andra med lite snällare kickar där det går att smyga över hoppen.
Brorsorna Isak och Emil har varit och provkört våra hoppleder i Björnbuseland och ger högsta betyg.


Isak bygger upp fart i kurvan inför kommande hopp. 


Det finns två linjer i hoppbacken varav detta hoppet finns längs den svåraste. 


Isak får till riktigt snygga hopp och har inga problem med att cykla på bakhjulet hela vägen upp igen när inte rullbandet går än. 


Emil provar den lite lättare linjen där man kan välja om man vill hoppa eller om ta det lugnare. 


Den lättare leden är mer svängig men mindre hoppig. 

Gillar du fart och fläkt och vill utmana dig och utvecklas i hopp så är detta lederna för dig oavsett om du är van cyklist eller våghalsig nybörjare!