WOW VILKEN PREMIÄR!

I torsdags rullade vi igång liften för denna sommarsäsong och vilken magisk premiär vi fick! Solen strålade ikapp med alla oss i personalen och luften bjöd på behagliga 25 grader. Strax före kl. 10.00 hölls en liten invigning vid Kungs8:an där det röda bandet klipptes. Det gick inte att ta miste på förväntningarna som låg i luften hos våra gäster och stoltheten hos alla oss som så intensivt jobbat med att förverkliga detta under de senaste 8 veckorna. Att ni gäster efter premiären och även de senaste dagarna överöser oss med bra feedback om hur rolig ni tycker satsningen är och hur bra det blivit är det bästa betyg vi kan få. Det är för er vi har gjort denna satsning och nog har vi slitit för att hinna med allting. Så ett STORT TACK till alla er som besökt oss denna premiärweekend och att ni uttrycker hur bra ni tycker att det är, det betyder så mycket för oss!

Allting har ett slut och så även min resa tillsammans med er här på bloggen denna försäsong. Jag är otroligt tacksam och glad över alla er som läst mina inlägg och jag hoppas att ni har inspirerats av dom och fått en inblick i vad som händer på vår anläggning offseason. Jag vet att jag åtminstone har haft väldigt roligt när jag skrivit mina inlägg och även med arbetet att fota och spåna i vad nästa inlägg ska handla om.

Jag bjuder på en bildmix i detta inlägg från den gångna vecka och från premiären.

Ha en fin cykelsommar, det ska jag ha så hoppas jag att vi ses i sommar i Kungsberget!


Invigning vid Kungs8:an strax före kl.10.


Många var nyfikna på vår cykelsatsning och hade letat sig upp till oss på premiärdagen.


Premiärtur i liften för våra gäster. 


Vy över nya uteserveringen vid Fröken Filipssons med pumptrack belägen precis utanför och Björnbuseland i bakgrunden. 


Den nybyggda pumptracken.


Pumptracken asfalterades och blev enligt mig galet cool! 


Vår nybyggda uteservering, perfekt för en afterbike!


Hela uteserveringen är ny med helt nya frächa och snygga möbler. 


Nedre delen av leden Nintendo slingrar sig under Kungs8:an.


Övre delen av leden Nintendo bjuder på härliga velodromer under Kungs8:an.


Jag hann också med att ta mig ut och ta ett par åk under premiärhelgen. Så roligt! Detta är från den övre delen på röda leden Velodromen där den går parallellt med den gröna leden Kungsleden.


En basketkorg har kommit upp på den asfalterade ytan framför skidskoleliften. Basketboll finns att låna i Hyra/Shop och Fröken Filipsssons.


En cykeltvätt har byggts under bron mellan Fröken Filipssons och Ski Lodge.


Jag tog en toppenglass från Toppengrillen uppe på toppen i finvädret. 


Utsikt från Kungs8:an på vägen ned. Det går att köpa enkeltur om man blir sugen på en glass på toppen och sen vill njuta av denna magiska utsikt på vägen ned. Laddas smidigt online på befintligt keycard eller köps i shopen. 


Tack för mig och jag hoppas vi ses i Kungsberget i sommar!