Nu börjar vi närma oss sluttampen av denna försäsong och om 10 dagar så startar vi liften och kickar igång denna sommarsäsong!

I och med att vi börjar närma oss öppning så är det mycket runt omkring (inte bara arbetet med cykellederna) som kräver uppmärksamhet och som måste hinnas med och göras färdigt innan vi är redo att öppna.

Vi kommer i sommar att hyra ut cyklar i form av både mountainbikes som är framdämpade, heldämpade endurocyklar och barncyklar i allt från balanscyklar till framdämpade cyklar. Vi svirar om vår skidhyra och gör om den till en cykelhyra nu i sommar. Cykeluthyrningen och även shop/livs som ligger i samma byggnad kommer i sommar att ha öppet från 9:30-16:30. En halvtimme före och efter att liften är öppen.

Vi håller just nu på att bygga om lite i hyran för att det ska passa för cyklar och vi är i full fart med att packa upp leveranser med nya produkter till vår sportshop. Nyheter i sportshopen i sommar kommer att vara cykelartiklar från bla. Fox, Poc, Hestra och friluftsartiklar i form av stormkök, termosar och kåsor bland annat. Riktigt spännande!


Hyran ändras om för att passa för cyklar i sommar. 


Vi packar upp alla nya varor som kommit till shopen och gör butiken redo för öppning. 


Välkommen in i shopen om du vill uppdatera din cykelgarderob eller har funderingar kring hjälmar eller skydd bl.a.


Vissa grejer är klurigare än andra att bygga ihop och ibland kan det krävas 4 grabbar för att försöka bygga ihop ett ställ. 

Vi har också haft utbildning av vår personal på Hyra/Shop med genomgång av våra bokningssystem, kassasystem, liftkort och viss produktkännedom för en del av våra produkter i shopen.
Vi har utöver utbildning i Hyra/Shop även haft en verkstadsutbildning där vi fått lära oss hur vi ska ta hand om och fixa våra hyrcyklar så de är i toppskick inför uthyrning.


Vi har monterat och servat alla våra cyklar inför öppning. 


Verkstadsutildning i full gång. 


Vi har fått lära oss hur vi bygger ihop cyklar och hur vi går igenom och ser över så allt ser bra ut efter att de varit uthyrda. 


Sebbe justerar in växlarna på en nymonterad endurocykel. 

Detta kommer att bli så grymt och jag vill påminna dig om att förboka cykel och liftkort innan din ankomst! Det gör du snabbt och enkelt via hemsidan hemma i lugn och ro och allting kommer att vara iordningställt tills du kommer. Supersmidigt!

Ha det fint!