Hej och välkommen!

Kul att du hittat hit och vill hänga med på en fartfylld vår och sommar inför vår nya sommarsatsning.

Jag som ska visa dig runt på vår fina anläggning och uppdatera dig längs med denna resa heter Lina och jobbar som ansvarig för Skid- och Cykelområde & Lift här i Kungsberget.

Jag har jobbat här i Kungsberget fyra vintersäsonger, alla av dom i Skiduthyrningen och nu i vintras var jag Chef för Skidhyra & Sportshop, men nu ska jag alltså sadla om och ta mig an helt andra arbetsuppgifter. Jag älskar att åka skidor, vandra sommartid och efter denna sommar är jag säker på att jag även fått en nyfunnen kärlek för cykling i dess olika former.

Just nu så är det full aktivitet på anläggningen. Vi ska för första gången här i Kungsberget ha sommaröppet med en satsning på cykling i form av liftburen cykling i flowleder,  cross country och Sveriges nya succésport – padel. Här i bloggen kommer du att få möjlighet att hänga med på denna resa och se vad som händer under våren och sommaren när förberedelserna är i full gång.

Jag ser otroligt mycket fram mot denna vår och sommar med mängder av intressanta grejer som kommer hända här på anläggningen och hoppas också att du tycker detta ska bli en spännande resa att följa. Häng med oss varje måndag, onsdag och fredag – det blir skoj!

PS. Vill du läsa mer om våra planerade sommaraktiviteter i Kungsberget gör du det här.


Kungsberget sommartid.