Fredag, veckorna rusar iväg här på berget och tiden flyger verkligen förbi. Vi har nu påbörjat ytterligare ett projekt, nämligen gräsläggning!

Vårt fina område vintertid är, tro det eller ej, men inte lika vackert och graciöst sommartid. Mycket snö på vintern resulterar också i mycket vatten under våren och utanför våra byggnader består vårt område till stor del av jord och grus. Vatten + jord och grus = lerigt och inte så vackert. Nu ska det bli ändring på det!


Området bakom Ski Lodge upp mot Skidskolebacken.

Vi har beställt ca 3500 kvm gräs som de närmsta dagarna ska rullas ut och ge våra ytor framför Fröken Filipssons bort till Kungs8:an och bakom Ski Lodge ett ansiktslyft.

Vår grymma Bovärd Nisse har jobbat febrilt i veckan med att kratta ut jord och fixat till gångvägar in mot alla entréer.


Skidskoleliften och området bakom Ski Lodge har fått leverans av jordhögar.


Jorden har spridits ut och jämnats till. 


Kungslodge och Ski Lodge


Området framför Fröken Filipssons har också fått leverans av jord som sprids och krattas ut i områdena där gräs ska rullas ut. 


Backen upp mot Karins kommer bli fint omgärdat av gräs.


Kungs8:an 


Fröken Filipssons och Sofias Pizzeria kommer få det fint. 

En del av gräset har redan kommit och lagts ut och nästa vecka kommer det sista. Då kommer en uppdatering med hur det blev när det är färdigt!

Ha en fin helg och på återseende nästa vecka!