Äntligen måndag och välkommen till en ny vecka med mig i Kungsberget.

Jag hoppas du har haft en fin helg och är redo att haka på ytterligare en fartfylld vecka med mycket spännande aktiviteter och projekt.

Förra veckan så påbörjade vi projekt gräsläggning. Större delen av personalstyrkan, ca 30 personer, har tillsammans krigat på med att bära, rulla ut, passa in och skurit till ca 3500 kvm gräs. Alla har slitit otroligt mycket för att så snabbt som möjligt få ut allt gräs.


De första pallarna anländer och direkt så påbörjas arbetet med att packa av och rulla ut gräset.


Skön belöning när man direkt märker en stor skillnad. 


Vi hade tur med vädret, vilket underlättade arbetet.


Det går undan när alla hjälps åt. 


Emellanåt behövs en vätske- och andningspaus i det tunga arbetet. 

Våra grymma medarbetare från Drift och Snö har också byggt ihop våra egenutformade vattenspridare. Lyxigt att sånna här gånger ha ett snösystem och Lillån som rinner alldeles bredvid.Egenbygda vattenspridarsystem med hjälp av vårt snösystem.

Ca 9h har det tagit oss att rulla ut allt gräs. Helt otroligt vilken insats, tillsammans är vi som bäst! Och resultatet, alltså wow vilken skillnad! En helt fantastisk sommaranläggning börjar växa fram. Nu är det endast finarbetet med att fylla upp gångarna in mot restaurangen med grus så är projekt gräsläggning helt färdigt. Undra vad som väntar härnäst. På återseende och njut av dessa vackra efterbilder så hörs vi på onsdag!