Tjena

Idag kom vi upp på em till ett solbadande Kungsberget. Det flöt på kanon och tog exakt 2 timmar från Nacka till Ica Maxi i Sandviken. Vi, det är alltså familjen Liliequist här, pappa Sverre, mamma Hanna och barnen Leonard 7, Fredrika 5 och Danielle 18 månader.

Barnen var såå sugna att komma ut i backen så efter et tok stressig urpackning och på klädning så var halva gänget ute i backen kl 15.30 ish, så vi hade en timme på oss till stängning.

Vi bor alltså på Ski Lodge när vi är här, det är lite som att komma upp till ”vår” stuga nu, ungarna känner igen sig i lägenheten och hela vår tanke med att komma hit är just enkelheten och att det skall flyta på. Ibland så är det ju en utmaning bara att komma iväg med tre små barna och allt vad dt innebär, men vi vill i alla fall ge dem chansen att uppskatta skidåkningen, att vara ute på helgerna och semestern, vi gillar det ju själva liksom.

Idag tog orken slut snabbt för hela gänget, så nu sover alla ut om jag och jag har inte hunnit ta någon bra bild idag, men kika in i morrn igen så blir det förhoppningsvis lite kul bilder också 🙂

Over and out / Sverre