Reseinspiration
Till startsidan

Sista vinterbesöket för säsongen

Tjena hej

 

En kanon avslutning för vintern blev det, nu har hela familjen kommit på snö och alla kört Mario banan 🙂

Vi kan enkelt dela upp oss. Tjejerna passade på att åka medan jag och vår minsta chillade på balkongen.

 

 

Leonard kör i lilla parken

 

Middags häng hos Fröken Filipsson´s där ungarna gillar att hänga runt, umgås, spela och käka från barnens buffé.

Nu är vi på väg hem, och det slår oss verkligen hur smidigt det är, 2,5 timme dörr till dörr. Vi är så glada att vi haft möjligheten att vara såpass mycket i Kungsberget även denna vinter, stort tack för oss och hoppas vi ses snart igen!

dimma, regn och puckelpist

Tjena

Idag lös solen med sin frånvaro. Förmiddagen bestod av följa john åkning i skogsbanor varvat med varm saft nere vid liften.

Vid lunch drog Hanna och Fredrika till Sandviken för lite shopping, Danielle fick slagga på uteplatsen medan jag och Leonard nötte på i puckelpisten som äntligen mjukat upp lite.

Tjejerna kom tillbaka och överraskade oss med glass!

Inte mycket folk här idag alls, bara några få familjer på middagen. Vi satt kvar ett tag och kikade ut genom fönstret på Kungsberget Slalomklubb som hade träning, såg kul ut.

Kvällen rundades av i lägenheten med Othello spel och kollade in finalen i Mästerkockarna.

 

 

 

Grymt fin dag idag!

Idag var det verkligen Påsk väder, såå härligt!

Jag och Leonard hängde på låset och fick magiska åk på förmiddagen tillsammans. Lilla Danielle ville gärna haka på upp i backen men hon får allt vänta ett tag ännu he he.

Det kom upp lite vänner över dagen och vi åkte sedan hela gänget till det stängde, körde en bastu på Ski Lodge och middag i restaurangen.

Inte så mycket folk ändå, så just inga köer i liftarna och lugnt på hotellet. Skönt.

Känns som det är väder omslag på gång, vi får se hur det blir i morrn. Helt slut nu så godnatt på er.

IMG_5413.TRIM

Påsk och vi är framme i Kungsberget!

Tjena

Idag kom vi upp på em till ett solbadande Kungsberget. Det flöt på kanon och tog exakt 2 timmar från Nacka till Ica Maxi i Sandviken. Vi, det är alltså familjen Liliequist här, pappa Sverre, mamma Hanna och barnen Leonard 7, Fredrika 5 och Danielle 18 månader.

Barnen var såå sugna att komma ut i backen så efter et tok stressig urpackning och på klädning så var halva gänget ute i backen kl 15.30 ish, så vi hade en timme på oss till stängning.

Vi bor alltså på Ski Lodge när vi är här, det är lite som att komma upp till ”vår” stuga nu, ungarna känner igen sig i lägenheten och hela vår tanke med att komma hit är just enkelheten och att det skall flyta på. Ibland så är det ju en utmaning bara att komma iväg med tre små barna och allt vad dt innebär, men vi vill i alla fall ge dem chansen att uppskatta skidåkningen, att vara ute på helgerna och semestern, vi gillar det ju själva liksom.

Idag tog orken slut snabbt för hela gänget, så nu sover alla ut om jag och jag har inte hunnit ta någon bra bild idag, men kika in i morrn igen så blir det förhoppningsvis lite kul bilder också 🙂

Over and out / Sverre