Åh vilken härlig resa vi hade hit till kungsberget. Redan vid Sandviken började det att snöa och vi alla kände pirr inför en härlig helg med massor av skidåkning och utomhusaktiviteter.

Vi stannade i Sandviken och åt middag!

När vi lämnade Sandviken så visade vädret sig från sin bästa sida. Så mysigt med snö!

Incheckade och redo! Den här helgen bor vi i Kungslodgen i Kungsberget. Dessa rymliga och mysiga lägenheter, med hela åtta bäddar, hittar du i Kungslodgen precis bredvid Västliftarna som tar dig ända upp till toppen. Kök finns i lägenheterna, men om du vill njuta av en middag på restaurang så tar du dig snabbt till Ski Lodge, Fröken Filipssons och Sofias Pizzeria utan att ens behöva gå utanför ytterdörren. Lägenheterna mot backen har balkong. Här hittar du mer info :  

Nu har vi precis lagt barnen och ska sätta oss i soffan och mysa lite. Min syster och pojkvän kom precis hit och det kan eventuellt bli en omgång monopol. Imorgon ska vi starta dagen tidigt för en hel dag i backen! Nämnde jag förresten att jag glömde mina skidor? Hehe. Min låtsaspappa fick vända efter att han lämnat av Louise och Amir här och lämna av dem. TYP (!) det viktigaste man kan ha när man ska iväg på skidresa. Annars hade jag ju såklart kunnat hyra här i Kungsberget under morgondagen så det hade ju löst sig. Men så typiskt mig! 😂