Trots lite sämre väder, mulet och plusgrader, har vi haft en kul skiddag tillsammans. Strax innan öppning av liftarna fick vi dock en liten glimt av solen som färgade molen rosa på himlen. Under förmiddagen delade vi upp oss. Nils ville hänga i Björnbuseland, åka på småhoppen och i knappliftskarusellen medan de två större ville svänga med lite mera fart i pisten.

Barnen har åkt flitigt genom parken intill skidskolebacken och det märks att de blir duktigare och duktigare på att ta sig fram över de olika boxarna och hoppen.

Efter lunch var det dags för Björnbuse slalom, och alla tre var taggade på att ställa upp. Barnen fick säga sina namn och vad de gillade, och blev sedan uppropade av speakern innan det var deras tur att ta sig ner för den utstakade banan. Både lite pirrigt och kul! Uppskattat av såväl 3-åringen och 8-åringen. I mål belönades de med varsitt slalomkörkort och en björnbuse kram.

På eftermiddagen öppnade äntligen Nintendo banan. Vi har åkt förbi med liften och barnen har spanat och sett fram emot att få köra under de färgglada lamporna och att få kika närmare på figurerna längs med banan. Pisten slingrar sig fram och det blir många härliga svängar, barnen ville åka igen och igen. Ännu häftigare var det att åka senare på kvällen när det blivit mörkt ute.

Ingen fjällsemester utan afterski!? På Karins var det pjäxdans tillsammans med Björnbusarna, det skakades rumpa och flossades i en härlig blandning.

Vi avslutade kvällen med god mat på fröken Filipssons restaurang. Barnbuffén serverades direkt, så skönt med hungriga barn, att vänta på mat på restaurang är inte direkt deras bästa sport… Vi vuxna fick faktiskt (nästan) äta maten i lugn och ro medan barnen fick låna varsitt Nintendo DS. Till efterrätt beställde barnen in varsitt tårtkit och fick bygga och dekorera sig en egen tårta. Vilken tårtfest! utbrast Nils, och de hade fullt upp en lång stund, och var eniga om att detta fick toppbetyg. Tusen miljarders tyckte Hilding, lyckat med andra ord.