Reseinspiration
Till startsidan

Tredje Dagen

Denna morgonen kände man att man hade en kropp. Gårdagens skidåkande hade bjudit oss på  en träningsvärk ingen av oss vanligtvis kände. Efter en kopp kaffe och några uppmjukande yoga övningar var vi så gott som människor igen. Efter frukost gjorde vi oss redo för ett par timmars skidåkning innan sista dagen på konferensen skulle börja.

Lunchen åt vi i restaurangen, vi hade fått ett uppdukat lunchbord och bjöds på en bra lunchbuffé. Konferensen höll på fram till klockan 15.00 och efter det sa vi hej då till varandra och körde mot Stockholm.

 

Tack Kungsberget för en grym konferens! Mixen av business & pleasure kunde inte varit mer perfekt.

På återseende / Filippa K

 

 

 

Andra dagen – Middag

Efter en intensiv dag med både skidåkning och konferens var man trött i hela kroppen. Vi kom ner till ett uppdukat långbord i restaurangen där vi även ikväll hade förbokat maten. Efter god middag och härliga skratt flyttade vi oss till lounge delen och spelade spel innan alla vek av efter vartannat.

 

 

Andra dagen

Klockan ringde 0700 och utanför fönstret öste snön ner och termometern visade härliga  -5 grader. Kaffebryggaren laddades och frukosten dukades fram, mätta och nöjda blev det en quick wash och byte till skidkläder. Klockan 09.00 satt vi redo i liften för att få ta dagens första åk i den 10cm djupa nysnön som hade lagt sig över de pistade backarna. Det var som att åka på moln, snön var djup och lätt och Kungsberget bjöd på en härlig förmiddag.

11.30 möttes vi upp vid en av grillplatserna i backen för att avnjuta lunch tillsammans. Det var en klassisk men ack så god korv med bröd-lunch det bjöds på. Till detta skålade vi in andra konferensdagen med en kall Norrlandsguld ( 3,5%). Efter lunchen startade andra dagen av konferensen.

 

 

Middag

Efter ytterligare skidåkning och team aktivitet tog vi en paus på våra rum och vilade en stund innan middagen skulle serveras. Efter en varm dusch plockade vi fram våra härliga kashmirtröjor och finaste mjukisbyxor och gled ner till restaurangen där vi möttes av hög mysfaktor och trevlig personal som tog hand om oss. Även maten hade vi beställt innan avresa så det var bara att slå sig ner och bli serverad ett välförtjänt glas rött i väntan…

 

 

Konferens i Kungsberget – Första dagen

 

Alla bilar var packade och rullade ut från Stockholm kl 0900. Anlände till Kungsberget innan lunch och efter en smidig incheckning gick vi och hämtade vår förbokade skidutrustning. Solen sken och snön levererade på hög nivå men denna dag startade konferensen klocka 1300. Vi hade abonnerat Karins hus en rymlig lokal som är fint inredd och hade allt man behövde för att hålla en bra konferens.