Reseinspiration
Till startsidan

Tack för den här gången!

Så var vi hemma i Stockholm igen! Vi körde en halvdag i backarna och tog en fika i Kungslodgens mysiga lounge innan vi åkte hem igen. Det bästa med att semestra så nära hemifrån är att man hinner så mycket på själva resdagarna, ofta är det ju så att en hel dag ”äts upp” av resan dit.
Hela familjen är supernöjd med våra dagar i mysiga Kungsberget!

Vi vill inte åka hem!

Hur kan tiden gå så snabbt? Den gör ju det när man har roligt sägs det, och det är precis vad vi har -roligt! Ännu en dag lider mot sitt slut och idag har vi verkligen maxat vårt åkande, för de flesta av oss har vi åkt från liftens öppnande till stängning med avbrott för varm choklad och mackor intill backen. Imorgon är det dags att lämna Kungsberget för denna gång. Vi hade gärna stannat  minst en vecka till!

Strålande sol hela dagen ☀️

Vi vaknade imorse klockan sju av att solen sken in på oss. Härligt att se från sovrummet hur läget är i backarna.. 😉

Pappan i familjen övar fortfarande på sin teknik medan jag (mamman i familjen) åkt tillsammans med barnen. Skillnaden mellan dem och mig är att jag gärna stannar och njuter av utsikten emellanåt medan de njuter galet mycket av farten. ”Wohoooo” vrålar Freja åtta år så fort hon har hög fart och försvinner ner som en liten störtloppsåkare i backen. Härligt!

 

 

 

 

Vi njuter!

 

Alltså det här läget, att ha så nära ”från soffan till backen” är riktig lyx om du frågar oss. På med skidorna, ut i backen! Vatten och varm saft att tillgå lite här och där på området, trevlig liftpersonal som hejar glatt och riktigt bra pistade backar är inte heller fy skam. Idag var pappan i familjen på skidskola (han är nybörjare skadade sig i backen förra året så nu ville han lära sig rätt teknik från början). Riktigt nöjd med lektionen!

Solen tittade fram under eftermiddagen, nu dags för lite middag i vår superfräscha lägenhet i Kungslodgen! 😊☀️

Glädjen på topp!

Jahapp, då var vi på plats i Kungsberget hela familjen. Resan från Stockholm tog inte mer än drygt två timmar, och smidigheten på plats-wow! Nyckel till vår lägenhet fanns att hämta i ingången till byggnaden, vår kompletta utrustning framkörd till vårt eget lilla förråd. Efter att vi packat upp lite hann vi med ett par timmars åk. Nu är det redan kväll (vi åkte hemifrån Stockholm först efter lunch) och backarna är alldeles tysta. Vi ser alla fram emot resten av dagarna!